Anja, Zon


anja_home
De zon brengt leven op Aarde. De aanraking van zonnestralen brengt leven in en om ons heen.

Aanraking van mens tot mens beroert het leven weer in ons.
Aanraking in verbinding brengt je aandacht van buiten naar binnen, naar je eigen bron, LEVEN.


Levend
vanuit je bron leef je voluit en straal je van binnen, van buiten, als de zon zelf!Massage- therapieën en begeleiding in persoonlijke ontwikkeling

„Je lichaam als tempel”

Je lichaam laat zien hoe je je vanbinnen voelt en wat er vanbinnen leeft.

Een behandeling bij Inti is een vorm van lichaamstherapie en een aanreiking naar bewustwording. Onze geest en ons lichaam worden volop beïnvloed door vele prikkels, zowel van buitenaf als van binnen-uit. Reacties op deze prikkels kunnen ons danig uit balans brengen. We gaan dat merken aan klachten en kwalen, en zodra die voelbaar en zichtbaar worden gaan we op zoek naar oplossing.

Door steeds weer op zoek te gaan naar je balans, komen lichaam geest meer en meer in evenwicht, waardoor er ruimte komt voor herstel en groei. We kijken samen vanuit diverse invalshoeken, zodat je steeds meer zicht krijgt op je ontwikkelingen en invulling kunt geven aan je wensen.

Samen creëren we een omgeving waarin je inzichten kunt ervaren die letterlijk heel verhelderend kunnen zijn, een ander licht op jou en wie jij kent als jou kunnen werpen, die je het roer kunnen doen omgooien!De bezieling van het lichaam en de belichaming van de ziel.
”Zo fris als een bloem
zo stevig als een berg
spiegelend als stil water
zo vrij als ruimte”
Thich Nhat Hahn

Shiatsu-Therapie | Cranio Sacraal Therapie | Begeleiding in persoonlijke ontwikkeling | Vlinderwerk